Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zalutao metak

Strašna tragedija: Policajac ubio djevojčicu dok je u kabini isprobavala haljinu za rođendan

Američka policija (Foto: Arhiva/AFP)
Američka policija (Foto: Arhiva/AFP) Foto: Arhiva/AFP
Policija je u Los Angelesu u pucnjavi u trgovini ubila dvije osobe, uključujući 14-godišnju djevojčicu koja je isprobavala novu odjeću.

Djevojčicu (14) je u jednom dućanu u Los Angelesu ubio zalutali metak kojeg je ispucala policija. Također, ubijena je još jedna osoba zbog koje su prvotno i reagirali.

Zalutali metak pogodio je tinejdžericu dok je bila u svlačionici s majkom isprobavajući haljine za rođendansku zabavu.

Do pucnjave je navodno došlo kada je netko obavijestio policiju da je jedan muškarac pucao u trgovini. Njega je isto policija ubila, ali nije pronađeno oružje iz kojega je navodno pucao, piše BBC.

Svjedoci su rekli da je muškarac radio nered po trgovini. U četvrtak navečer, šef policije Los Angelesa Michel Moore obećao je "temeljnu, potpunu i transparentnu istragu" onoga što je nazvao "kaotičnim incidentom".

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) BIZARAN SUDSKI SLUČAJ Zbog sudske pogreške, nedužan u zatvoru proveo 43 godine: "Dobio je zadovoljštinu, ali nakon što je toliko propatio"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Učenik pucao po školi Stravičan video: Masovni ubojica mami učenike da mu izađu pred nišan, jedna riječ ga je odala i tad je nastao kaos

"Duboko mi je žao zbog gubitka života ove mlade djevojke i znam da ne postoje riječi koje mogu ublažiti nezamislivu bol za obitelj", rekao je.

Državni zakon usvojen u srpnju nalaže da sve smrtonosne policijske pucnjave na nenaoružane civile istražuje Ministarstvo pravosuđa države.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene