Bolnica u Vinkovcima
Bolnica u Vinkovcima Foto: Goran Ferbezar/Pixsell

Muškarac iz Ivankova zaradio je kaznenu prijavu jer je u vinkovačkoj bolnici prijetio medicinskoj sestri nezadovoljan mjerama koje zdravstvena ustanova primjenjuje zbog pandemije koronavirusa.


Policija je kazneno prijavila 74-godišnjaka iz Ivankova zbog prijetnji upućenih 33-godišnjoj medicinskoj sestri iz Ilače.

Vezani članci Noćni provod - 2 Splitska policija u subotu kontrolirala kafiće i klubove, obišli su ih 163 i provjerili drže li se mjera Stožera Dino Goleš - Varaždinska bolnica Izvanredna situacija u varaždinskoj bolnici: Pacijente selili na nove respiratore, uključio se cijeli Stožer

Naime, on je 9. lipnja došao u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, gdje je na ulazu postavljen trijažni šator zbog provođenja preventivnih i zaštitnih mjera zbog pandemije koronavirusa, izvijestila je policija. Muškarac je, nezadovoljan mjerama koje zdravstvene ustanove primjenjuju, prijetio medicinskoj sestri koja ga je kao dežurna na ulasku u bolnicu upućivala u obvezujuću proceduru.

Muškarcu je tijekom kriminalističke obrade oduzeto oružje i streljivo koje je zakonito posjedovao te je kazneno prijavljen zbog sumnje da je prijetio drugoj osobi, izazvavši time strah za zdravlje i život, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.