Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio prijavu

Muškarca (74) naljutile mjere prevencije zbog koronavirusa u bolnici u Vinkovcima pa prijetio medicinskoj sestri

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Ivankova zaradio je kaznenu prijavu jer je u vinkovačkoj bolnici prijetio medicinskoj sestri nezadovoljan mjerama koje zdravstvena ustanova primjenjuje zbog pandemije koronavirusa.

Policija je kazneno prijavila 74-godišnjaka iz Ivankova zbog prijetnji upućenih 33-godišnjoj medicinskoj sestri iz Ilače.

Pročitajte i ovo Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život Policijski očevid u Kaštel Štafiliću Užas u Kaštelima Sjekirom polomio lubanju muškarcu, drugoga ustrijelio: Liječnici objavili najnovije detalje

Naime, on je 9. lipnja došao u Opću županijsku bolnicu u Vinkovcima, gdje je na ulazu postavljen trijažni šator zbog provođenja preventivnih i zaštitnih mjera zbog pandemije koronavirusa, izvijestila je policija. Muškarac je, nezadovoljan mjerama koje zdravstvene ustanove primjenjuju, prijetio medicinskoj sestri koja ga je kao dežurna na ulasku u bolnicu upućivala u obvezujuću proceduru.

Muškarcu je tijekom kriminalističke obrade oduzeto oružje i streljivo koje je zakonito posjedovao te je kazneno prijavljen zbog sumnje da je prijetio drugoj osobi, izazvavši time strah za zdravlje i život, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene