Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ribič pretjerao na fešti

'Mrtvac' na Dravi bio je samo mrtav pijan s 4,72 promila alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se u podravskom kraju danima pričalo o tome kako je u Repašu nedaleko od Đurđevca pronađeno mrtvo tijelo, ali se to htjelo zataškati, ispostavilo se da je na obali rijeke Drave navodni mrtvac 17. travnja bio samo mrtav pijan.

Riječ je o 42-godišnjem ribiču iz Bjelovara koji je taj dan navodno malo pretjerao na ribičkoj fešti pa je pao u alkoholnu komu. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u bolnicu gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem 4,72 promila alkohola.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozio gotovo 200 Pijan i bez vozačke divljao autocestom Ilustracija A nije namjerno... Malo popio, otišao na benzinsku u Krapini pa se odvezao autom: Ubrzo je nastala drama, policija ga našla u dvorištu

>> Brod od 82 metra nosile struje dok je pijani kapetan - spavao!

Prema riječima glasnogovornika koprivničko-križevačke policije Dražena Laljeka protiv njega nije podnošena bilo kakva prijava jer nisu ustanovili elemente prekršaja. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene