Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U istražni centar Županijskog suda u Splitu priveden je 35-godišnjak kojega se sumnjiči za bludne radnje, izvijestila je jutros splitska policija.


Kako je rečeno, jučer je u Policijsku postaju Sinj došla 27-godišnjakinja koja je prijavila da je to jutro, oko 1,30 sati napadnuta. Ona je, rekla je policiji, rano ujutro stopirala na izlazu iz Sinja kada joj je stao 35-godišnjak koji se nalazio za volanom zastave 101. Djevojka je muškarca zamolila da je prebaci kući, no prilikom vožnje na predjelu Brekine gore vozač je skrenuo na makadamski put i djevojku pokušao silovati. Djevojka se snašla i uzela sprej iz torbice poprskavši napadača nakon čega se dala u bijeg iz vozila.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor se prisjetila teškog djetinjstva i ponovila kako ju je očuh pokušao zlostavljati: "Rekla sam majci ili on ili ja" Migranti ulaze u Španjolsku Tisuće migranata izazvalo kaos na granici: ''Hitno nam treba pomoć, nemamo pojma koliko ih je ušlo u zemlju''

Ubrzo je sve prijavila policiji nakon čega je počinitelj ubrzo i uhićen. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila osnovanu sumnju u izvršenje bludnih radnji. (Hina)