Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO SDP sazvao izvanrednu presicu, komentirat će odluku Ustavnoga suda

Priveden napasnik

Uhićen: Pokušao je silovati pa dobio suzavac u oči

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U istražni centar Županijskog suda u Splitu priveden je 35-godišnjak kojega se sumnjiči za bludne radnje, izvijestila je jutros splitska policija.

Kako je rečeno, jučer je u Policijsku postaju Sinj došla 27-godišnjakinja koja je prijavila da je to jutro, oko 1,30 sati napadnuta. Ona je, rekla je policiji, rano ujutro stopirala na izlazu iz Sinja kada joj je stao 35-godišnjak koji se nalazio za volanom zastave 101. Djevojka je muškarca zamolila da je prebaci kući, no prilikom vožnje na predjelu Brekine gore vozač je skrenuo na makadamski put i djevojku pokušao silovati. Djevojka se snašla i uzela sprej iz torbice poprskavši napadača nakon čega se dala u bijeg iz vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

Ubrzo je sve prijavila policiji nakon čega je počinitelj ubrzo i uhićen. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila osnovanu sumnju u izvršenje bludnih radnji. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene