Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio mu život

Autom udarila dječaka, prolaznik ga oživljavao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jednom koprivničkom prigradskom naselju u naletu automobila teško je ozlijeđeno 10-godišnje dijete. A u teškom sudaru na D5 kod Pakraca poginuo je 62-godišnji suvozač iz Opela astre koji se sudario s VW golfom.

Na nenaseljenom dijelu državne ceste D5 između Pakraca i Omanovca danas se u prijepodnevnim satima dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 62-godišnjak, javlja Policijska uprava požeško-slavonska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

>> FOTO Autobusu otpao kotač i pogodio vozačicu osobnog automobila!

Nesreća se dogodila u blagom desnom zavoju zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na kolniku. 37-godišnja vozačica je izgubila nadzor nad osobnim automobilom Opel astra vinkovačkih registracijskih oznaka, uslijed čega se vozilo zanijelo i prešlo na suprotni kolnički trak, nakon čega je bočnom stranom udarilo u prednji dio VW golfa virovitičkih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 21-godišnjak.

Tom prilikom je smrtno stradao putnik s prednjeg sjedišta iz Opela, vozačica je lakše, a 61-godišnja putnica sa stražnjeg sjedala je teško ozlijeđena, ali nije u životnoj opasnosti. Vozač i 47-godišnji putnik golfa su teško ozlijeđeni i ne nalaze se u životnoj opasnosti. Protiv 37-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava.

Autom naletio na 10-godišnje dijete

Inače, u koprivničkom prigradskom naselju Štaglinec danas oko 16:40 sati došlo je do naleta osobnog automobila na dijete koje je tom prilikom teško ozlijeđeno i vozilom hitne pomoći prevezeno u Opću bolnicu dr. Tomislav Bardek.

Prema zasad dostupnim informacijama radi se o djetetu starom oko 10 godina, koje je po dolasku u bolnicu operirano.

Tri dječaka navodno su pretrčavala cestu kod benzinske postaje na ulazu u Štaglinec kad je 34-godišnja vozačica sa šireg koprivničkog područja automobilom udarila jednog dječaka. U pomoć mu je priskočio jedan čovjek koji je dječaku dao umjetno disanje.

Promet je na mjestu nesreće bio zatvoren, a policija ga je preusmjeravala. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene