Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja nesreća

FOTO Autobusu otpao kotač i pogodio vozačicu auta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za vrijeme vožnje autobusu, koji je vozio na liniji Zagreb-Pula, u jednom je trenutku otpao zadnji kotač i pogodio automobil koji je vozio iza njega!

Nesvakidašnja nesreća se dogodila oko 12:30 sati, a autobus je vozio prema Puli, piše Glas Istre. U trenutku nesreće u autobusu riječkih registracijskih oznaka bilo je pet putnika koji, kao ni vozač, nisu ozlijeđeni.

>> S četiri promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću

Nakon što mu je otpao kotač, autobus je klizio stotinjak metara po desnoj kolničkoj traci, a vozač ga je uspio zaustaviti na autobusnom ugibalištu. Vozač s 20-godišnjom karijerom je rekao kako mu se ovako nešto nije nikad dogodilo.

' Pogledao sam u retrovizor i vidio da nema kotača. Tada sam se uspio skloniti sa strane na ugibalište. Kotač je udario u automobil, a vozačicu je odvezla hitna pomoć, rekao je.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Autobus u Rijeci - 4 Završen očevid Detalji nesreće u Rijeci: "Pješakinja je prelazila na crveno svjetlo"

Još se uvijek ne zna što je točno prouzrokovalo otpadanje kotača, a tvrtka u čijem je vlasništvu autobus još se uvijek nije očitovala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene