Za vrijeme vožnje autobusu, koji je vozio na liniji Zagreb-Pula, u jednom je trenutku otpao zadnji kotač i pogodio automobil koji je vozio iza njega!


Nesvakidašnja nesreća se dogodila oko 12:30 sati, a autobus je vozio prema Puli, piše Glas Istre. U trenutku nesreće u autobusu riječkih registracijskih oznaka bilo je pet putnika koji, kao ni vozač, nisu ozlijeđeni.

>> S četiri promila alkohola u krvi skrivio prometnu nesreću

Nakon što mu je otpao kotač, autobus je klizio stotinjak metara po desnoj kolničkoj traci, a vozač ga je uspio zaustaviti na autobusnom ugibalištu. Vozač s 20-godišnjom karijerom je rekao kako mu se ovako nešto nije nikad dogodilo.

' Pogledao sam u retrovizor i vidio da nema kotača. Tada sam se uspio skloniti sa strane na ugibalište. Kotač je udario u automobil, a vozačicu je odvezla hitna pomoć, rekao je.

Vezani članci Loš dan - 23 Dan im je počeo užasno, nadaju se da će barem nasmijati ljude na društvenim mrežama Slika nije dostupna Stravična nesreća u Rusiji: Autobus s mosta pao na zaleđenu rijeku u Sibiru, najmanje 19 poginulih

Još se uvijek ne zna što je točno prouzrokovalo otpadanje kotača, a tvrtka u čijem je vlasništvu autobus još se uvijek nije očitovala.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook