Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz gospićkog zatvora pobjegao je prije tri dana zatvorenik za kojim je policija raspisala tjeralicu, izvijestilo je danas Ministarstvo pravosuđa, dodajući kako je riječ o zatvoreniku osuđenom zbog krivotvorenja isprava koji je odslužio više od dvije trećine jednoipogodišnje zatvorske kazne.


Zatvorenik je pobjegao u nedjelju poslijepodne dok su ga prevozili u poluotvoreni odjel gospićkoga zatvora u kojem se trebao sastati sa suprugom u posebnoj prostoriji bez nadzora. Ministarstvo je priopćilo da je riječ o zatvoreniku koji svojim ponašanjem u zatvoru 'nije odstupao od odredbi kućnog reda', a odobrenom pogodnosti boravka sa suprugom u nenadziranoj prostoriji uredno se koristio u posljednjih nekoliko mjeseci. Identitet odbjeglog zatvorenika Ministarstvo nije željelo otkriti. (Hina)

Vezani članci Mario Banožić gleda na sat VIDEO Kakav manevar ministra! Nakon pitanja novinarke Nove TV Banožić se odjednom sjetio zašto hitno mora otići Željko Dolački (desno) dolazi u Remetinec (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Željko Dolački stigao u Remetinec i predao se: Okončana velika potraga za bivšim šefom krim-policije