Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosad bio uzoran

Gospić: Pobjegao iz zatvora prije sastanka sa ženom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz gospićkog zatvora pobjegao je prije tri dana zatvorenik za kojim je policija raspisala tjeralicu, izvijestilo je danas Ministarstvo pravosuđa, dodajući kako je riječ o zatvoreniku osuđenom zbog krivotvorenja isprava koji je odslužio više od dvije trećine jednoipogodišnje zatvorske kazne.

Zatvorenik je pobjegao u nedjelju poslijepodne dok su ga prevozili u poluotvoreni odjel gospićkoga zatvora u kojem se trebao sastati sa suprugom u posebnoj prostoriji bez nadzora. Ministarstvo je priopćilo da je riječ o zatvoreniku koji svojim ponašanjem u zatvoru 'nije odstupao od odredbi kućnog reda', a odobrenom pogodnosti boravka sa suprugom u nenadziranoj prostoriji uredno se koristio u posljednjih nekoliko mjeseci. Identitet odbjeglog zatvorenika Ministarstvo nije željelo otkriti. (Hina)

Pročitajte i ovo Vid David Krecelj drama u Zagrebu VIDEO Ovo je Mad Max kojeg je policija u nezapamćenoj potjeri lovila po cijelom Zagrebu: Priveden je Riječki karneval Filmski scenarij Nevjerojatan plan za bijeg iz zatvora u Rijeci: Iskopali tunel, htjeli se izgubiti među maškarama

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene