Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Verbalni i fizički sukob

Pijani muškarac (33) pretukao Ivana Zvonimira Čička

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
33-godišnji muškarac noćas je teško ozljedio predsjednika HHO-a Ivana Zvonimira Čička.

Predsjednik Hrvatskog helsinškog odbora za ljudska prava (HHO) Ivan Zvonimir Čičak noćas je ozlijeđen ispred svoje kuće u Zelinskoj ulici u Zagrebu gdje ga je nakon svađe napao 33-godišnji muškarac.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Čičak, koji se još uvijek nalazi u bolnici, kazao je da ga je nepoznati, vidno alkoholizirani muškarac napao noćas kada je nakon povratka iz Banja Luke pokušavao parkirati automobil ispred svoje kuće u zagrebačkom Trnju.

'Mislio sam da je neki balavac, ali sam danas doznao da ima 33 godine. Ta količina agresije i alkohola u našem društvu me šokira', kazao je Čičak. Pojasnio je da je do sukoba došlo jer je muškarac nasred ceste zaustavio automobil s otvorenim vratima. 'Želio sam se parkirati kod svoje kuće i dao mu znak svjetlima da se pomakne. On mi je prišao i napao me, a kada sam nazvao policiju i pokušao se braniti nasrnuo je još žešće', kazao je Čičak.

Dodao je da se osjeća vrlo loše jer mu je ozlijeđena sinusna kost kraj očne šupljine, zbog čega sutra mora na operaciju.

>> VIDEO: Čičak Trg maršala Tita preimenovao u Sveučilišni trg 

33-godišnjak je bio alkoholiziran te je priveden na triježnjenje, a protiv njega je podignuta prekršajna prijava za remećenje javnog reda i mira, doznajemo iz PU zagrebačke. Budući da je druga strana u sukobu zadobila teške tjelesne ozljede, policija nastavlja istragu slučaja nakon čega je lako moguće da 33-godišnjak bude i kazneno prijavljen. (Hina/T.V.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene