Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Istri

Pijana vozačica (19) automobilom udarila pješaka u Labinu, teško ga ozlijedila pa pobjegla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se dogodila u petak oko 17:30 u mjestu Marceljani na području Labina, teže je ozlijeđen 67-godišnji muškarac, javlja istarska policija.

19-godišnjakinja je vozila automobil Renault pulske registarske oznake kolnikom nerazvrstane ceste kroz naselje Marceljani. Izlaskom iz blagog zavoja vozačica se kretala preblizu desnom rubu kolnika te je udarila u 67-godišnjeg muškarca koji je izašao iz dvorišta.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nakon što je prouzročila prometnu nesreću, 19-godišnjakinja je pobjegla a da nije ozlijeđenom pješaku pružila pomoć i obavijestila policiju o nesreći.

Policajci su pronašli napušteno vozilo nedaleko od mjesta na kojem se dogodila nesreća, a dva sata nakon nesreće pronašli su i vozačicu, kod koje je obavljenim alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola od 1,21 promila.

Zbog zadobivenih ozljeda muškarac je prevezen u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen. Protiv 19-godišnjakinje se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene