Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istarski ipsilon

Pijan vozio krivim smjerom na A9

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada je bio pod utjecajem alkohola.

I jučer je policija zaprimila dojavu da se jedno vozilo kreće u suprotnom smjeru na autocesti A9 između čvora Baderna i Medaki. Na odmorištu Bale zatečeno je vozilo koje je odgovaralo opisu vozila, a koje se u tom trenutku kretalo u dozvoljenom smjeru. Vozilom je upravljao 32-godišnjak iz Pule, državljanin Republike Kosovo na privremenom boravku u RH. Bio je pod očitim utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Ilustracija Triježnjenje u stanici Mrtav pijan vozio autocestom: Pogledajte s koliko ga je promila uhvatila policija

Odbio je ponuđeno alkotestiranje te je uhićen i uz uporabu sredstava prisile priveden u policiju, a potom na Prekršajni sud u Rovinju koji je rješenjem odredio zadržavanje 32-godišnjaka u zatvoru u Puli u trajanju od 15 dana. Isti je 32-godišnjak još 2. srpnja izazvao prometnu nesreću na raskrižju državne ceste D21 i Ulice Paduljski put. I tada pod utjecajem alkohola. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene