Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pas nije cijepljen

Pijan mahao preko ograde pa mu haski odgrizao vrh srednjeg prsta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ante J. je oko 19.30 sati došao do rešetkaste kapije dvorišta Vinka N., a kada je rukom zamahnuo prema psu haski ga je ugrizao za ruku

Pijani Ante J. (65), kojemu je izmjereno 1,83 promila alkohola u krvi, ostao imao je sreću pa je ostao "samo" bez vrha srednjeg prsta kojega mu je u petak navečer odgrizao haski Vinka N. (52) u mjestu Gustirna pokraj Marine.

Pročitajte i ovo Novčanica od 50 eura 50 eura Nasjela na lažne eure: Policija podsjeća kako ih prepoznati Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..."

Naime, Ante J. je oko 19.30 sati došao do rešetkaste kapije dvorišta Vinka N., a kada je pijani 65-godišnjak rukom zamahnuo prema psu haski ga je ugrizao za ruku.Vozilom hitne pomoći Ante J. je odvezen u splitsku bolnicu na Križine i smješten na Odjel plastične kirurgije.Protiv vlasnika haskija, sina 52-godišnjeg Vinka N., Roka N. bit će podnesena kaznena prijeva, a sam vlasnik priznao je kako pas nije cijepljen. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene