Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijavio stravičan zločin

Petrinja: Napio se, izmislio dvostruko ubojstvo i pozvao policiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslana šala skupo će stajati 71-godišnjeg Petrinjca, nad kojim su službenici Policijske uprave Sisačko-moslavačke upravo završili kriminalistčko istraživanje.

On je 23. srpnja u alkohoiziranom stanju u večernjim satima nazvao policijski broj 192 i prijavio stravičan zločin, dvostruko ubojstvo u vikendaškom naselju Novo Selištu na obali Kupe kod Petrinje.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Maksimirskoj Problemi u prometu FOTO U sudaru automobila i teretnog vozila ozlijeđene tri osobe Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Policija je hitno intervenirala, ali je dolaskom u Novo Selište ustanovljeno kako je dojava bila lažna, odnosno cijeli događaj izmišljen. Ubrzo je počinitelj identificiran, ali je za policajce ubrzo uslijedilo novo iznenađenje.

>> FOTO Osveta farmera: Traktorom uništio sedam policijskih vozila!

Čim ih je ugledao u svom dvorištu, počeo je vrijeđati policijske službenike tjeravši ih iz dvorišta, a energčno je odbio i alkotest. Brzo je savladan, uhićen i priveden u policijsku postaju, gdje je zadržan do otrježnjenja.

Kako je priopćila glasnogovornoca PU sisačko-moslavačke Iva Dvorski, zbog širenja lažnih i uznemirujućih glasina, Petrinjac je nasjprije kazneno prijavljen, dok je zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika i prekršajno prijavljen. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene