Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prosvjed protiv uhićenja

FOTO Osveta farmera: Traktorom uništio sedam policijskih vozila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni je farmer svojim traktorom uništio sedam policijskih automobila u osvetničkom napadu na vlasti, nakon što je prije mjesec dana bio uhićen zbog posjedovanja droge.

34-godišnjak je pokazao svoje negodovanje na policijsku odluku da ga uhiti, tako što je uništio sedam vozila, nakon što je svoj traktor od 15 tona odvezao do parkirališta policijskih automobila i pregazio tri četvrtine voznog parka policije.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

>> A ovako izgleda kada kradu djeca!

Samo su četiri policijska automobila spašena, jer u tom trenutku nisu bila korištena. 'To je najveći traktor koji se može nabaviti', kazao je jedan od svjedoka.

Iako se događaj dogodio upravo na parkiralištu ispred postaje, alarm se nije oglasio sve dok jedan od policajaca nije nazvao 911 i prijavio događaj. 'Nismo imali čime pokrenuti potjeru za njim', izjavio je zapovjednik Phillip Brooks, nakon što je Roger Pion, počinitelj, pobjegao s mjesta zločina. 'Na svu sreću nitko nije ozlijeđen', rekao je šerif Kirk Martin.

Procjenjuje se da je počinio štetu od oko 2 milijuna kuna, jer je, uz automobile, uništio i radio prijemnike, oružje i drugu opremu koja se nalazila u njima. Dobit će kaznenu prijavu za uništavanje policijske opreme.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene