Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijednost 300.000 kuna

Pas Arr nanjušio 17,7 kg marihuane u vozilu u tunelu Učka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice MUP-a jučer su u tunelu Učki zaplijenili 17,7 kilograma marihuane.

Marihuana je pronađena u teretnom vozilu mercedesu 'vito' makedonskih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnji makedonski državljanin, izvijestila je danas istarska policija. Kako se navodi u priopćenju za javnost, droga je bila namijenjena istarskom tržištu, a njezina vrijednost doseže 300 tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA ZAPLJENA VIDEO/FOTO Šok u kući u centru Zagreba: Otkriveno čak pet laboratorija za uzgoj marihuane i zaplijenjeno više od sto kilograma droge Slika nije dostupna neće se opustiti Policija uhitila dvojicu muškaraca na čijem su posjedu pronašli čak 91 stabljiku marihuane: Prijeti im do 12 godina zatvora

>> Ninje opljačkale dostavljača marihuane

Makedonski državljanin zaustavljen je jučer prijepodne zbog sumnje da je u njegovu mercedesu 'vito' veća količina droge, a službeni pas Arr nanjušio je drogu. Policija je u krovnom dijelu u unutrašnjosti vozila i u bočnim vratima pronašla 35 paketa marihuane ukupne težine 17,7 kilograma. Uhićeni makedonski državljanin danas će biti priveden u pritvorsku jedinicu istarske Policijske uprave. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene