Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskoro izručenje BiH

Pritvoreni osumnjičenici za ubojstvo u Sarajevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istražni sudac Županijskoga suda u Splitu Stanko Grbavac odredio je 40-dnevni ekstradicijski pritvor za dvojicu državljana Bosne i Hercegovine osumnjičenih zbog ubojstva mladića u Sarajevu prije četiri dana, doznaje se od tog suda.

Kako se doznaje od suda, dvojica osumnjičenika branila su se šutnjom, a složili su se da ih se izruči pravosudnim tijelima Bosne i Hercegovine. Prevezeni su u Okružni zatvor na Bilicama.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Uhićeni Splićanin imao je i dva vuka (ilustracija) Užas u Dalmaciji Uhićen Splićanin koji je držao 67 pasa i dva vuka: Doznajemo zašto zvijeri ne mogu natrag u prirodu

Nad njima je jučer obavljeno saslušanje, a kod dežurnog istražnog suca dvojica osumnjičenika za ubojstvo iz BiH prepraćena su jutros oko 9,30 sati, doznaje se u policiji.

>> U Omišu uhićeni zbog ubojstva Mistrića

Edin Vuk i Anel Herak uhvaćeni su jučer u Omišu. Naime, njih su dvojica jučer oko 11,30 sati ušli u zgradu omiške policije interesirajući se kako kao državljani Bosne i Hercegovine mogu dobiti boravišnu dozvolu za ostanak u Republici Hrvatskoj. Za njima je u međuvremenu nakon ubojstva u Sarajevu bila objavljena Interpolova tjeralica. Policajac u Omišu ih je prepoznao i pozvao svoje kolege.

Uskoro izručenje BiH

Osumnjičenici su ubrzo uhićeni i odvedeni na saslušanje u policiju. Istražni sudac u ovom slučaju ima mogućnost nakon saslušanja za takvo teško kazneno djelo odrediti tranzicijski pritvor za obojicu, a poslije toga ih preuzima policija Bosne i Hercegovine, rečeno je u policiji.

Dvadesettrogodišnji Amir Mistrić brutalno je ubijen u četvrtak, a na njega su pred brojnim svjedocima pucala dvojica gostiju jednog sarajevskog kafića nakon što ih je zbog isteka radnog vremena odbio uslužiti pićem. Počinitelji su odmah pobjegli a sarajevska policija je naknadno utvrdila njihov identitet. (hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene