Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra suradnja dviju policija

U Omišu uhićeni zbog ubojstva Mistrića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Omišu su oko 11.30 uhićena dvojica državljana BiH s tjeralice.

Službenici policijske postaje Omiš uhitili su dvojicu državljana BiH za kojima je bila raspisana međunarodna Interpolova tjeralica u svezi nedavnog ubojstva konobara u Sarajevu, priopćila je glasnogovornica Marina Kraljević - Gudelj. Osumnjičeni za ubojstvo uhićeni su zahvaljujući izuzetno dobro suradnji hrvatskih i bosanskohercegovačkih policajaca.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Utrka konobara u Parizu - 3 Uoči Olimpijskih igara VIDEO Nasmiješeni, uzbuđeni, usredotočeni: Dvjesto konobara utrkivalo se središtem Pariza

Dvojica osumnjičenika došli su prijepodne u omišku policijsku postaju kako bi se interesirali na koji način mogu dobiti, kao državljani druge zemlje, boravišnu dozvolu za ostanak u Republici Hrvatskoj.

>> Prosvjednici blokirali Sarajevo nakon ubojstva konobara

Brutalno ubojstvo 23-godišnjeg konobara Amira Mistrića dogodilo se u četvrtak. Na njega su pred brojnim svjedocima pucala dvojica gostiju jednog sarajevskog kafića nakon što ih je zbog isteka radnog vremena odbio uslužiti pićem. Počinitelji su odmah pobjegli a policija je naknadno utvrdila njihov identitet. Riječ je o dvojici 22-godišnjaka: Edinu Vuku i Anelu Heraku.

Zbog ovog ubojstva kojega su lokalni mediji odmah usporedili s onim kada je u Sarajevu u veljači smrtno stradao Denis Mrnjavac, 17-godišnji učenik Katoličkog školskog centra u Sarajevu, ponovo su uslijedili prosvjedi građana koji su pozivali vlasti da napokon poduzmu mjere kojima bi se spriječila ovakva brutalna kaznena djela.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene