Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nedjelo vandala

Oštećen spomenik HOS-ovcima na Črnomercu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati vandal ili više njih oštetili su spomen obilježje poginulim HOS-ovcima na zagrebačkom Črnomercu, izvijestili su danas iz tamošnje HSP-ove podružnice, a potvrdila zagrebačka policija.

Oštećenje na staklenoj ploči spomen obilježja na Trgu Siječanjskih žrtava u Kustošiji primjećeno je u subotu prilikom polaganja vijenaca na Dan hrvatskih branitelja Grada Zagreba. Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba kazala je da je riječ o vidljivom mehaničkom oštećenju te da se za nepoznatim vandalima traga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dovršeno krimimalnističko istraživanje Uhićeni 27-godišnjak koji je urinirao po spomeniku Miljenku Smoji, otkrio bizaran razlog tog suludog postupka Vandalizirani spomenik Miljenku Smoji - 19 sramotan čin na matejuški Spomenik Miljenku Smoji opet na meti huligana! "Ovo je urin, redikule"

Spomen obilježje u znak sjećanja na 78 poginulih pripadnika HOS-a s područja Črnomerca podigli su 2000. zagrebačka Udruga dragovoljaca Hrvatskih obrambenih snaga i Grad Zagreb.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene