Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osječanin uhićen s kilogramom marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 29-godišnjaka iz osječkog prigradskog naselja Josipovca, u čijem je osobnom automobilu pronađeno više od kilograma marihuane, djelatnici osječko-baranjske PU podnijet će kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u zlouporabu opojnih droga.

Osumnjičenika je 19. kolovoza u večernjim satima, tijekom redovne kontrole prometa, zbog prometnog prekršaja na osječkoj južnoj obilaznici zaustavio policijski službenik. On je u automobilu, koji je mirisao po karakterističnom mirisu marihuane, opazio crnu plastičnu vrećicu.

Pročitajte i ovo Zaplijenjena marihuana Na području Kaštela Kada ih je ugledao, pokušao je pobjeći: 29-godišnjaku policija oduzela pozamašnu količinu droge Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće"

Vozilo je prepraćeno u dvorište PU, gdje su, na temelju sudskoga naloga, pretragom pronađena dva paketa, ispunjena osušenom biljnom materijom, nalik na marihuanu, ukupne težine 1,05 kilograma.

Osumnjičeni 29-godišnjak je uhićen, a uz kaznenu prijavu protiv njega slijedi i optužni prijedlozi zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o suzbijanju zlouporabe opojnih droga i Zakona o sigurnosti prometa na cestama, izvijestila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene