Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Odvjetništvo zatražilo vještačenje aparata za piće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnje tragedije u bivšoj vojarni "Karlo Rojc" u kojoj je smrtno stradao šestogodišnji Ivan Grubiša iz Pule, na kojeg je pao automat za hladne napitke, Županijsko državno odvjetništvo zatražilo je vještačenje tog aparata.

Mjesto nesreće sinoć su obišli pulski gradonačelnik Boris Miletić i dogradonačelnica Vesna Petrović, koji su potom posjetili i obitelj stradalog dječaka. Dogradonačelnica Petrović novinarima je izjavila da će Grad preuzeti troškove pokopa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih Pijan pucao u automat za igre na sreću Slika nije dostupna Što sve ljudi neće učiniti Ugurala dijete u automat kako bi došla do novca

Do nesreće je došlo kada su se tri brata u dobi od šest, osam i devet godina počela naguravati i naginjati automat za piće smješten u zgradi bivše vojarne, pri čemu se automat prevrnuo i prignječio šestogodišnjeg Ivana.

On je uslijed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda, unatoč reanimaciji i velikim naporima liječnika, preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene