Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spremni i oprostiti'

'Obitelj Antonije Bilić samo želi istinu je li im kći živa ili mrtva'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je nastavljena glavna rasprava u sudskom postupku za ubojstvo protiv 43-godišnjeg Dragana Paravinje, a obitelj Antonije Bilić želi znati samo jedno.

Glavna rasprava u sudskom postupku za ubojstvo protiv 43-godišnjeg Dragana Paravinje danas je nastavljena.

Pročitajte i ovo Užas u Kaštelima Dvojica ranjenih FOTO Društvenim mrežama kruži snimka užasa u Kaštelima: Zbog parkinga pucao u HGSS-ovca, drugog napao sjekirom, napadač od ranije poznat policiji U prometnoj nesreći u Velikoj Gorici smrtno stradao motociklist - 3 Kod Velike Gorice Otkriveno kako je došlo do tragedije u kojoj je na Veliki petak poginuo motociklist

>> Na suđenju Paravinji ispitana dva vještaka

Odvjetnik obitelji Bilić rekao je sudu kako je Antonijina obitelj spremna i oprostiti čak i okrivljenom Paravinji, ukoliko kaže istinu je li njihova kći još uvijek živa, ili je mrtva.

Suđenje Paravinji zatvoreno je za javnost zbog maloljetnosti žrtve i utjecaja koji bi javni postupak mogao imati na obitelj Bilić.

Na prošlotjednom ročištu svjedočilo je dvoje vještaka, jedan od kojih je nazočio djelomičnoj rekonstrukciji slučaja, koja je provedena prošle srijede, po nalogu sutkinje Nives Nikolac, a na zahtjev odvjetnika obitelji Bilić, Vinka Ljubičića.

Rekonstrukcija okolnosti nestanka i navodnog ubojstva Antonije Bilić u kabini kamiona okrivljenika za zločin, Dragana Paravinje, provedena je u krugu postaje policije u Gospiću, gdje je smješten Paravinjin kamion.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebooka 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene