Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U rijeci Butižnici u blizini Knina jutros je u 8,30 sati pronađen mrtav 72- godišnji N. R. iz Žagrovića, čiji je nestanak prijavljen prije nekoliko dana, izvijestila je danas policija.


Po nalogu istražnog suca Županijskoga suca u Šibeniku obdukcija će se obaviti na Odjelu patologije kninske Opće bolnice, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Vezani članci Provjereno: Tko je Toni Matas i zašto je umro? - 3 Bivši obavještajac dao iskaz USKOK-u pa pronađen mrtav: Provjereno istražuje je li se stvarno ubio čovjek koji je obožavao Karamarka, a Rimac ga je zvala brate Knin - 4 Ovaj grad pun je jedan dan u godini, a stanovnici njegova zaleđa nemaju ni osnovno - vodu: Ipak, dom je najbržeg Hrvata na kojeg se ozbiljno računa

Po riječima susjeda, 72-godišnjak je od kuće otišao najvjerojatnije radi radova u polju uz tok Butižnice, i to između 17. i 19. travnja 2007. godine, kada je i prijavljen njegov nestanak, kaže se u policijskom priopćenju.

Uz samu rijeku tada su pronađena poljska kolica i alat za obrađivanje tla, ali nakon provedenoga policijskog očevida i pretrage 72-godišnji N.R. nije pronađen, dodaje se.

Policija je priopćila da je 45-godišnji sin jutros uočio mrtvog oca u rijeci, a mrtvozornik je utvrdio da je umro prije četiri ili pet dana.