Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U rijeci Butižnici u blizini Knina jutros je u 8,30 sati pronađen mrtav 72- godišnji N. R. iz Žagrovića, čiji je nestanak prijavljen prije nekoliko dana, izvijestila je danas policija.


Po nalogu istražnog suca Županijskoga suca u Šibeniku obdukcija će se obaviti na Odjelu patologije kninske Opće bolnice, priopćila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Vezani članci Marko Jelić - 3 Marko Jelić iz Knina u utrci za župana: "Svi su jednaki i to želim poručiti županiji. Zaostajemo, a za to nema valjanog razloga“ Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama

Po riječima susjeda, 72-godišnjak je od kuće otišao najvjerojatnije radi radova u polju uz tok Butižnice, i to između 17. i 19. travnja 2007. godine, kada je i prijavljen njegov nestanak, kaže se u policijskom priopćenju.

Uz samu rijeku tada su pronađena poljska kolica i alat za obrađivanje tla, ali nakon provedenoga policijskog očevida i pretrage 72-godišnji N.R. nije pronađen, dodaje se.

Policija je priopćila da je 45-godišnji sin jutros uočio mrtvog oca u rijeci, a mrtvozornik je utvrdio da je umro prije četiri ili pet dana.