Denis Bašić (Foto: screenshot)
Denis Bašić (Foto: screenshot) Foto: Screenshot

Glumac Denis Bašić se javio policiji i više se ne vodi kao nestala osoba, potvrdili su nam u PU zagrebačkoj. Bašić se proslavio predstavama u kojima imitira predsjednike Franju Tuđmana i Stjepana Mesića.


Tijekom jutra je objavljeno kako je glumac, komičar i imitator Denis Bašić (40) nestao 8. prosinca s adrese Bolnička cesta u Zagrebu. Njegov nestanak je objavljen u Nacionalnoj evidenciji nestali osoba. Na stranici Nestali nisu naveli u što je bio odjeven. Od podataka su naveli kako ima prijavljeno prebivalište u Domobranskoj ulici te da za njime intenzivno traga zagrebačka policija.

Vezani članci Nestao Matija Horvat Jeste li ga vidjeli? Kod Ludbrega nestao 25-godišnji Matija Horvat, njegov automobil pronađen u kanalu Aleksandar Vučić Europska komisija dala je do znanja da Srbija neće tako brzo u EU: ''Od rata tvrde da nema podataka o nestalim osobama''

No, tijekom dana se situacija promijenila. Bašić se više ne vodi kao nestala osoba, a u policiji nam nisu mogli dati detaljnije informacije.