Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitska policija pronašla je nestalu Solinjanku D.K. (18) čiji je otac u utorak u Solinu pucao na auto u kojem su bila ona i nepoznati muškarac. 18-godišnju djevojku su pronašli u stanu poznate splitske prostitutke i dilerice N. Đ. (52).


Tako se ispostavilo da je istina ono što su tvrdili njezini roditelji, da je djevojka završila u raljama prostitucije. Tamo je pronađena i 39-godišnja prostitutka koja je u studenom 2006. deportirana iz Amsterdama i od tada ordinira u Splitu.

Vezani članci Vjekoslav Bakašun - 1 U 91. godini ide po još jedan mandat, a na drugom kraju Hrvatske najmlađu listu čine kandidati koji nisu napunili ni 20 godina: "Politike se ne bi trebali bojati" Unuk Kerumove sestre na izborima u Solinu - 5 Obitelj ide na izbore: Unuk Kerumove sestre kandidira se za gradonačelnika Solina

>> Otac pucao na auto u kojem mu je bila kći

D.K. je još prošlog tjedna nestala iz obiteljskog doma, a tada ju je njezin otac pronašao drogiranu u Splitu i vratio kući. Obitelj ju je držala pod nadzorom sve dok njezinog oca na prevaru nisu izmamili iz kuće te ju odveli kako bi se nastavila prostituirati.