Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Zagrebu

''POTRESENI SMO'' Tragično stradao radnik ''Čistoće''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kamion je naletio na pješaka u Amerikanskoj ulici 41 u Zagrebu.

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila u zagrebačkoj Amerikanskoj ulici na kućnom broju 41. Kako je izvijestila zagrebačka policija, pješak je smrtno stradao u naletu kamiona.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Iz Zagrebačkog holdinga naknadno su izvijestili kako je stradao radnik Čistoće. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

''Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Odranskom Obrežu. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti.

Do utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okončanja istrage, radni zadaci nadležnih za vozni park podružnice Čistoća bit će dodijeljeni drugim zaposlenicima.

Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane'', stoji u priopćenju Zagrebačkog holdinga.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene