Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro nasilnom smrću

Nepoznat identitet pronađenog u izgorjelom automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Karlovačka policija izvijestila je danas da je u izgorjelom automobilu pronađenom u Sadilovcu kod Slunja nađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe, koja je poginula u automobilu u subotu prilikom aktiviranja eksplozivne naprave, a identitet se još provjerava.

Obdukcijom je utvrđeno je da je smrt nasilna, uslijed aktiviranja eksplozivne naprave, a potom je automobil s ljudskim tijelom potpuno izgorio, kazala je za glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Izgorjelo vozilo u vlasništvu bivšeg graničnog policajca

Na pitanje je li točno da se radi o tijelu policajca glasnogovornica Petrić je odgovorila da za sada može reći samo to da je automobil, 'Nissan sunny' karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 40-godišnjaka iz Slunja, bivšeg graničnog policijskog službenika. Identitet poginule osobe utvrđuje se DNK analizom u policijskom laboratoriju Centra za kriminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' u Zagrebu, kazala je patologinja Mira Mlinac Lucijanić iz Opće bolnice u Karlovcu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene