Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Karlovačka policija izvijestila je danas da je u izgorjelom automobilu pronađenom u Sadilovcu kod Slunja nađeno karbonizirano tijelo nepoznate osobe, koja je poginula u automobilu u subotu prilikom aktiviranja eksplozivne naprave, a identitet se još provjerava.


Obdukcijom je utvrđeno je da je smrt nasilna, uslijed aktiviranja eksplozivne naprave, a potom je automobil s ljudskim tijelom potpuno izgorio, kazala je za glasnogovornica karlovačke Policijske uprave Tanja Petrić.

Izgorjelo vozilo u vlasništvu bivšeg graničnog policajca

Vezani članci Policijska sirena, ilustracija Strava u Svetom Ivanu Zelini: Pronađeno tijelo 72-godišnjaka s vidljivim ozljedama Slika nije dostupna Pronađena tri muška tijela

Na pitanje je li točno da se radi o tijelu policajca glasnogovornica Petrić je odgovorila da za sada može reći samo to da je automobil, 'Nissan sunny' karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 40-godišnjaka iz Slunja, bivšeg graničnog policijskog službenika. Identitet poginule osobe utvrđuje se DNK analizom u policijskom laboratoriju Centra za kriminalistička vještačenja 'Ivan Vučetić' u Zagrebu, kazala je patologinja Mira Mlinac Lucijanić iz Opće bolnice u Karlovcu.