Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajac u Kaštel Starom sinoć je udaren automobilom nakon što je legitimirao dvojicu mladića u automobilu marke Fiat Punto, sumnjajući kako puše marihuanu.


Nakon što se policajac predstavio, zatražio je od dvojice mladića osobne iskaznice na uvid te mu je vozač osobnog vozila predočio osobnu iskaznicu. Nakon što je utvrdio kako je vozač maloljetan, policajac je zatražio od njega i njegovog prijatelja da ostanu na mjestu, do dolaska policijskih službenika PP Kaštela.

Vezani članci Hitna pomoć Biciklist oduzeo prednost vozaču auta pa se sudarili: Ne zna se težina njegovih ozljeda Uzgajao marihuanu kod Zagreba - 4 Pao "ratar" kod Zagreba: Policija u obiteljskoj kući pronašla improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane

Ipak, mladić za volanom nije se složio s njim te je upalio osobno vozilo i njime udario policajca, koji ih je pokušao spriječiti u bijegu. Punto nakon toga odlazi u nepoznatom smjeru, a policija još uvijek traga za počiniteljima, koji su iza sebe ostavili i 0,7 grama marihuane. Srećom, policajac u naletu automobila nije zadobio ozljede, a po pronalasku vozača, policija će protiv njega podnijeti i odgovarajuće prijave, za napad na službenu osobu i posjedovanja opojnih droga.