Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netragom nestao

Napušio se i autom udario policajca koji ga je legitimirao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac u Kaštel Starom sinoć je udaren automobilom nakon što je legitimirao dvojicu mladića u automobilu marke Fiat Punto, sumnjajući kako puše marihuanu.

Nakon što se policajac predstavio, zatražio je od dvojice mladića osobne iskaznice na uvid te mu je vozač osobnog vozila predočio osobnu iskaznicu. Nakon što je utvrdio kako je vozač maloljetan, policajac je zatražio od njega i njegovog prijatelja da ostanu na mjestu, do dolaska policijskih službenika PP Kaštela.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iza rešetaka Policija otvorila hladnjak i ugledala neočekivani prizor: "Bilo je to iznenađujuće veliko otkriće" Ilustracija Kemiijski dodaci Dolaze iz iz podrumskih laboratorija, a mladi završavaju na psihijatriji zbog paranoje i halucinacija: Samo jedan ovakav joint može i ubiti

Ipak, mladić za volanom nije se složio s njim te je upalio osobno vozilo i njime udario policajca, koji ih je pokušao spriječiti u bijegu. Punto nakon toga odlazi u nepoznatom smjeru, a policija još uvijek traga za počiniteljima, koji su iza sebe ostavili i 0,7 grama marihuane. Srećom, policajac u naletu automobila nije zadobio ozljede, a po pronalasku vozača, policija će protiv njega podnijeti i odgovarajuće prijave, za napad na službenu osobu i posjedovanja opojnih droga.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene