Osuđen za pedofiliju, ilustracija
Osuđen za pedofiliju, ilustracija Foto: Getty Images

Jedna žena s područja Virovitičko-podravske županije osuđena je jer je na druptvenoj mreži objavila fotografije djece i kreirala objave o njihovom ocu, bez znanje djece i njihovih roditelja.


Žena (56) je bez znanja djece i njihovih roditelja napravila fotografije djece rođene 2008. i 2015. godine, i putem društvene mreže, na svom profilu objavila njihove fotografije i kreirala objave o ocu djece. Tako je za više od 2000 osoba koji su na društvenoj mreži označeni kao "prijatelji" omogućili preuzimanje i pregledavanje navedene objave, što je kod djece izazvalo nelagodu, poniženje i izrugivanje njihovih prijatelja.

Općinski je sud u Virovitici 30. rujna  donio presudu kojom je utvrdio da je ona počinila dva protupravna djela zakonskih obilježja kaznenog djela protiv braka, obitelji i djece povredom privatnosti djeteta te joj odredio liječenje na slobodi u trajanju od šest mjeseci. Kaznena djelapočinila je od 17. do 20. studenoga 2020. godine na području Virovitičko-podravske županije, piše Glas Slavonije.

Osvetnička pornografija, ilustracija Tomo prijatelju slao snimke seksa s bivšom djevojkom, dobio uvjetnu kaznu

Nadan Vidošević na izricanju presude za aferu Remorker Vidošević osuđen na osam godina zatvora: U lisicama doveden u Remetinec – ''Sada se mora naviknuti na novi način života''

56-godišnjakinja se na presudu žalila, ali sud ju je odbio.


 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju