Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Noćas oko 1.45 u Brdašinu u blizini Vukovara došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni muškarac i teško ranjena žena.


Do pucnjave je došlo nakon verbalnog i fizičkog sukoba 47-godišnjeg muškarca iz Pačetina, supruga ranjene žene (32), i ubijenog muškarca (46).

Vezani članci Željko Sabo i Ivan Penava Nekad ljuti protivnici, danas partneri! Sabo Penavi osigurao većinu: ''Nećemo tražiti dlaku u jajetu'' Policijski automobili, ilustracija Ratni zločin na Sajmištu: Zlostavljali i udarali muškarce pred ženama i djecom, a onda je uperio pušku u glavu djevojčici (8) koja je glasno plakala zbog oca

Ubojica je odmah nakon pucnjave uhićen a supruga mu je odvezena u KBC Osijek s prostrijelnom ranom nadlaktice. Oružje iz kojeg je pucano još nije pronađeno, a očevid i krim istraga traju i dalje.

Neslužbeno se doznaje da je do pucnjave došlo nakon svatovskog ručka.

'Tijekom ručka skupina mladića iz obližnjeg kafića upućivala je razne prostote na račun mlade. Prvo je mladoženja pokušao sa njima pričati, a kada to nije dalo rezultata onda je odlučio probati i Miroljub. Došlo je do svađe i naguravanja. Tada su ubijeni i još jedan mladić iz kafića fizički napali Miroljuba. Tu je došlo do pucnjave', prepričavaju sudionici svatova kako prenosi agencija VLM.