Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava razmirica

Nakon svađe ubio muškarca i teško ranio svoju suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 1.45 u Brdašinu u blizini Vukovara došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni muškarac i teško ranjena žena.

Do pucnjave je došlo nakon verbalnog i fizičkog sukoba 47-godišnjeg muškarca iz Pačetina, supruga ranjene žene (32), i ubijenog muškarca (46).

Pročitajte i ovo Petero mrtvih u Oklahomi Zajednica tuguje Petero pronađeno mrtvo u kući, među njima i dvoje djece: Ubijeni su, a policija je pronašla ključan trag Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću?

Ubojica je odmah nakon pucnjave uhićen a supruga mu je odvezena u KBC Osijek s prostrijelnom ranom nadlaktice. Oružje iz kojeg je pucano još nije pronađeno, a očevid i krim istraga traju i dalje.

Neslužbeno se doznaje da je do pucnjave došlo nakon svatovskog ručka.

'Tijekom ručka skupina mladića iz obližnjeg kafića upućivala je razne prostote na račun mlade. Prvo je mladoženja pokušao sa njima pričati, a kada to nije dalo rezultata onda je odlučio probati i Miroljub. Došlo je do svađe i naguravanja. Tada su ubijeni i još jedan mladić iz kafića fizički napali Miroljuba. Tu je došlo do pucnjave', prepričavaju sudionici svatova kako prenosi agencija VLM.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene