Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napad na policajce

Nakon nereda na stadionu u Koprivnici podignute kaznene prijave protiv šestorice muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je u predjelu glave udario službenu osobu podignuta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu protiv 48-godišnjega muškarca, a zbog napada na policijske službenike još protiv petorice muškaraca, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava (PU) koprivničko-križevačka.

Policijski službenici PU koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad šestoricom muškaraca, u dobi od 27 godina te 29, 31, 34, 43 i 48 godina s područja Varaždinske županije zbog sumnje da su počinili kazneno djelo napada na službenu osobu.

Pročitajte i ovo Ilustracija gradnje stambene zgrade Gdje je stambena politika? Za mjesto u garaži traže 20.000 eura, a sve je više prisutan još jedan trend Koprivnica - Sponge city Sponge City Središte Podravine postaje grad spužva: Projekt je vrijedan dva milijuna eura

Sumnja se da su petorica osumnjičenih muškaraca u subotu, 21. travnja, oko 16,30 sati na gradskom stadionu u Koprivnici fizički napali policijske službenike prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, i policijske službenike odgurivali rukama, povlačili ih za dijelove odore i ruke. Također se sumnja da je 48–godišnjak udario policijskoga službenika u predjelu glave.

Zbog sumnje da je počinili kazneno djelo napad na službenu osobu protiv osumnjičenika podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je PU koprivničko-križevačka. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene