Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Došao na ručak s njezinom majkom

Nakon nedjeljnog ručka silovao je bivši dečko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna 38-godišnja Pleterničanka prijavila je u nedjelju, oko 19 sati, policiji da ju je silovao 52-godišnji prijatelj.

Kako je ispričala, 52-godišnjak s kojim je do prije godinu dana živjela 15 godina u izvanbračnoj zajednici, došao je s njezinom majkom na nedjeljni ručak. Nakon ručka njezina majka i on zajedno su napustili kuću, a on je cijelo popodne obilazio prijatelje s kojima je konzumirao veću količinu alkohola. Oko 16,30 sati vratio se kod svoje bivše dragane, tjelesno ju napastvovao i pokidao odjeću, piše Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Pleternice Netko je iz kapelice ukrao crkveno zvono: Policija traži kradljivca Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo

U jednom trenutku 38-godišnjakinja je uspjela telefonom pozvati svog 55-godišnjeg prijatelja, ali ju je njen bivši dečko ponovo napao i silovao. U kuću je tada uletio prijatelj i otjerao silovatelja.

Nakon što je zaprimila prijavu policija je rabijatnog muškarca pronašla kod kuće te ga u 23,50 sati uhitila zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo. Tom prilikom kod 52-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 2,82 promila alkohola.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene