Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna 38-godišnja Pleterničanka prijavila je u nedjelju, oko 19 sati, policiji da ju je silovao 52-godišnji prijatelj.


Kako je ispričala, 52-godišnjak s kojim je do prije godinu dana živjela 15 godina u izvanbračnoj zajednici, došao je s njezinom majkom na nedjeljni ručak. Nakon ručka njezina majka i on zajedno su napustili kuću, a on je cijelo popodne obilazio prijatelje s kojima je konzumirao veću količinu alkohola. Oko 16,30 sati vratio se kod svoje bivše dragane, tjelesno ju napastvovao i pokidao odjeću, piše Jutarnji list.

Vezani članci Jadranka Kosor Kosor se prisjetila teškog djetinjstva i ponovila kako ju je očuh pokušao zlostavljati: "Rekla sam majci ili on ili ja" Policija u Njemačkoj, ilustracija Srbin (30) osuđen za sedmerostruko silovanje u Njemačkoj: Njegova najmlađa žrtva imala je 14 godina

U jednom trenutku 38-godišnjakinja je uspjela telefonom pozvati svog 55-godišnjeg prijatelja, ali ju je njen bivši dečko ponovo napao i silovao. U kuću je tada uletio prijatelj i otjerao silovatelja.

Nakon što je zaprimila prijavu policija je rabijatnog muškarca pronašla kod kuće te ga u 23,50 sati uhitila zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo. Tom prilikom kod 52-godišnjaka je izmjerena koncentracija alkohola u krvi od 2,82 promila alkohola.