Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznene prijave

Pijan skrivio nesreću pa nazvao "frenda" da se prijavi kao vozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je utvrdila da se po nagovoru 32-godišnjaka umjesto njega lažno predstavio policiji kao vozač koji je u alkholoziranom stanju izazvao prometnu nesreću u Slavonskom Brodu, policija je 65-godišnjaka kazneno prijavila zbog ovjeravanja neistinitog sadržaja, a njegova "partnera" za poticanje na to kazneno djelo.

Brodsko-posavska policija u ponedjeljak je izvijestila kako je istragom utvrđeno da je lani 16. prosinca oko 2 sata u noći u Slavonskom Brodu 32-godišnjak u alkoholiziranom stanju izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Policija; ilustracija - 2 Kod Virovitice Retrovizorom udarila pješaka pa pobjegla s mjesta nesreće, on teško ozlijeđen ostao ležati na cesti

Nakon toga je nazvao 65-godišnjaka i potaknuo ga da se umjesto njega prijavi kao vozač koji je prouzrokovao nesreću, da bi se on policajcima tijekom očevida nesreće i predstavio kao vozač.

Policija je njega kazneno prijavila zbog ovjeravanja neistinitog sadržaja, a 32-godišnjaka zbog poticanja na to kazneno djelo. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene