Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Načelnik šibenske policije skokom u more spasio se s plamtećeg glisera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uvali Oštrica u Grebaštici kod Šibenika jutros je izbio požar na gliseru na kojem se nalazio načelnik Policijske uprave šibensko-kninske Branko Peran s obitelji koji su s plamtećeg broda spas potražili skokom u more, izvijestila je u posebnom priopćenju šibenska policija.

Peran, koji je na godišnjem odmoru, kako se doznaje u policiji, sa suprugom i sinom bio je na gliseru marke Europa dužine 4, 5 metra primoštenskih registracijskih oznaka, a vlasnik kojeg je Peranov 50-godišnji prijatelj iz Brodarice. 

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Neposredno prije pristajanja u uvalu Oštrica u Grebaštici, svega 10 do 15 metara od obale, zbog kvara na motoru izbio je požar.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Grebaštice i Brodarice požar koji je zahvatio cijeli brod ugašen je za 20-ak minuta.

Gliser se nakon toga potopio, ali je odmah izvučen na obalu kako se more ne bi onečistilo istjecanjem ulja i goriva iz motora.

Načelnik šibenske policije Branko Peran, njegova supruga i sin nisu ozlijeđeni, a šteta na izgorjelom gliseru procijenjena je na oko 25 000 kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene