Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Nasrnuo automobilom na mladića pa završio u bolnici nakon što ga je ovaj pretukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetdvogodišnjak je osumnjičen da je na zagrebačkoj Peščenici u više navrata pokušao nasrnuti automobilom na mladića, ali je s teškim ozljedama završio u bolnici jer se zabio u ogradu, a njegova meta koja je izbjegla nalet ga je istukla.

 Osumnjičeni 22-godišnjak krenuo je automobilom prema dvije godine mlađem muškarcu nakon svađe, u utorak popodne na Kozari putu, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Glavni kolodvor u Zagrebu Istraga u tijeku Sukob u centru Zagreba: Policija uhitila osumnjičenog zbog teškog ranjavanja migranta Prometna nesreća kod Buzina Policija potvrdila Teška nesreća na rubu grada: U sudaru dvaju automobila ozlijeđeno više osoba

Mlađi muškarac uspio se izmaknuti, dok se vozač u naletu automobilom zaustavio na ogradi.

No, tada se situacija okrenula jer je 20-godišnjak s još nekoliko pomagača napao vozača kojem je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Uz to policija ga tereti za dovođenje u opasnost života i imovine.

Lakše ozlijeđenom mlađem muškarcu pomoć je pružena u Klinici za traumatologiju, izvijestila je policija koja nastavlja kriminalistički istraživati ovaj slučaj.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene