Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na autocesti poginuli otac i 16-mjesečna beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na južnom kraku autoceste Zagreb - Lipovac između naselja Lužani i Nova Kapela u Brodsko - posavskoj županiji, smrtno su stradali otac i njegova šesnaestomjesečna kćerkica.

Majka i petogodišnji sin s teškim tjelesnim ozljedama zbrinuti su na odjelu reanimacije slavonsko brodske bolnice.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom"

Svi su švicarski državljani. Istražni sudac Županijskoga suda u Slavonskome Brodu Stjepan Franić rekao je kako se uzroci nesreće još utvrđuju. 

Prema prvim informacijama, 30-godišnja vozačica audija švicarskih registarskih oznaka izgubila je nadzor nad upravljačem. 

Pri slijetanju s ceste, probila je zaštitnu ogradu i nakon višestrukog prevrtanja automobil je završio u travi uz auto cestu. 

Na mjestu su poginuli otac, star 31 godinu, i njegova 16 mjeseci stara kćerkica, koja je bila vezana u auto sjedalici iza mjesta suvozača. 

Tridesetogodišnja majka, koja je upravljala automobilom i petogodišnji dječak s teškim su ozljedama opasnim po život zbrinuti su na odjelu reanimacija slavonsko brodske bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene