Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U teškoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na južnom kraku autoceste Zagreb - Lipovac između naselja Lužani i Nova Kapela u Brodsko - posavskoj županiji, smrtno su stradali otac i njegova šesnaestomjesečna kćerkica.


Majka i petogodišnji sin s teškim tjelesnim ozljedama zbrinuti su na odjelu reanimacije slavonsko brodske bolnice.

Vezani članci Slika nije dostupna Beba teško stradala u prometnoj nesreći na A3 Slika nije dostupna VIDEO: Krivim smjerom po autocesti u smrt

Svi su švicarski državljani. Istražni sudac Županijskoga suda u Slavonskome Brodu Stjepan Franić rekao je kako se uzroci nesreće još utvrđuju. 

Prema prvim informacijama, 30-godišnja vozačica audija švicarskih registarskih oznaka izgubila je nadzor nad upravljačem. 

Pri slijetanju s ceste, probila je zaštitnu ogradu i nakon višestrukog prevrtanja automobil je završio u travi uz auto cestu. 

Na mjestu su poginuli otac, star 31 godinu, i njegova 16 mjeseci stara kćerkica, koja je bila vezana u auto sjedalici iza mjesta suvozača. 

Tridesetogodišnja majka, koja je upravljala automobilom i petogodišnji dječak s teškim su ozljedama opasnim po život zbrinuti su na odjelu reanimacija slavonsko brodske bolnice.