Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio na policiji

Muškarac prijetio kćeri bivšeg premijera: "Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit", dio je prijetećih poruka koje je primila Petra Sanader, a zbog kojih se njezin otac Ivo Sanader obratio policiji.

Bivši premijer Ivo Sanader podnio je kaznenu prijavu crikveničkoj policiji protiv 36-godišnjeg V.L. zbog prijetnji njegovoj kćeri Petri.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tijekom večeri Pali Whatasapp i Instagram, a i Facebook ima poteškoće: Korisnici masovno prijavljuju probleme Laura Ris, AI influencerica - 2 Svi o njoj govore Nova hrvatska influencerica izgleda nestvarno. A zapravo i jest: "Tu je plastični kirurg imao dosta posla"

Pdo sumnjim da je počinio kazneno djelo prijetnje, V.L. iz Crikvenice je priveden u istražni centar Županijskog suda dežurnom sucu istrage, a protiv njega je otvorena istraga zbog prijetnji članovima obitelji Ive Sandera, najviše njegovoj kćeri Petri i to putem instagrama.

Nakon ispitivanja, tužilaštvo je predložilo da se osumnjičenom odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. Sudac mu je pak odredio mjeru opreza, zabranu kontaktiranja putem Instagrama s oštećenom Petrom Sanader, piše Novi list.

Naime, od sredine srpnja do 30. kolovoza osumnjičeni je u dva navrata Petri Sanader putem Instagrama uputio objave s fotografijama i porukama zastrašujućeg sadržaja.

"Pozdravi se sa sestrom i materom. Podavit ću vas ko piliće. Cilu familiju ću ti pobit. Cilo selo zapalit", stajalo je u prijetećoj poruci koju je osumnjičeni priznao.

Međutim, drugu inkriminaciju ne prizaje uz tvrdnju da je netko zloupotrijebio njegov profil. "Još jedna stvar, da ne misliš da te od mene mogu zaštititi glupi hrvatski milicajci. Pratim ti kretanje već duže vrijeme i uskoro ideš svome kraju", navodi se u toj drugoj poruci uz prijetnju klanjem i unakažavanjem tijela.

"I na tvoju ću kuću baciti šest bombi, ubit ću ti i majku i oca lopova. Ja sam čovjek od riječi i iznad zakona", stoji u poruci.

Uplašena Petra Sanader prijetnje je prenijela ocu koji se zatim obratio policiji. U tijeku je istraga.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene