Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Užas na području Bjelovara: Uhićen otac kojeg se sumnjiči da je bludničio nad vlastitom maloljetnom kćeri, snimao je i slao fotografije drugima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca (43) sa sjeverozapada Hrvatske sumnjiči se za čak 12 kaznenih djela padofilije.

Županijsko državno odvjetništvo pred Županijskim sudom na sjeverozapadu Hrvatske podiglo je optužnicu protiv muškarca (43) zbog ukupno 12 kaznenih djela.

Kako doznaje portal Bjelovar LIVE, neke od njih počinio je na štetu vlastite kćeri. Terete ga za dva kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kazneno djelo spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, tri kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta i šest kaznenih djela iskorištavanje djece za pornografiju.

Portal, koji je u posjedu optužnice, piše kako je muškarac na svoj mobitel primio i sačuvao fotografiju i četiri snimke s djevojčicama u spolnim odnosima. Te je snimke zatim podijelio s još pet muškaraca.

Golu je navodno snimao i vlastitu kćer i slao fotografije drugima, a osumnjičen je i za bludničenje nad vlastitom kćeri. 

Isti portal piše i kako je riječ o profesoru u jednoj školi na sjeverozapadu Hrvatske. 

Uhićen je. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene