Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umro zbog neishranjenosti

Mrtvo tijelo starca dva dana ležalo uz teško pokretnu suprugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na kraju naselja, u staroj i derutnoj kući, bez struje i vode, pronađen je mrtav 71-godišnji I. J. iz Starih Plavnica kraj Bjelovara.

Policija je u 9 sati ujutro primila dojavu mještanina da je 71-godišnjak već dva dana mrtav. Kada su stigli, pronašli su teško pokretnu 65-godišnju suprugu, koja im je rekla da smrt nije mogla prijaviti zbog svog otežanog kretanja, potvrdio nam je glasnogovornik PU bjelovarko-bilogorske policije, Dražen Medved.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Norveškom kralju Haraldu ugrađen je pacemaker Priopćenje palače Norveškom kralju pozlilo na odmoru u Maleziji: Završio na hitnoj operaciji, ugradili mu pacemaker

Dodao je kako je I.J. odbijao ići liječniku te da su živjeli samotnjački život, zbog čega su teško dolazili do hrane, ali i podizanja mirovine. Mrtvozornik je utvrdio kako je uzrok smrti zastoj srca i neishranjenost, te da nema tragova nasilne smrti. Policija je o događaju obavijestila Centar za socijalnu skrb, koji će preuzeti skrb o teško pokretnoj supruzi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene