Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na kraju naselja, u staroj i derutnoj kući, bez struje i vode, pronađen je mrtav 71-godišnji I. J. iz Starih Plavnica kraj Bjelovara.


Policija je u 9 sati ujutro primila dojavu mještanina da je 71-godišnjak već dva dana mrtav. Kada su stigli, pronašli su teško pokretnu 65-godišnju suprugu, koja im je rekla da smrt nije mogla prijaviti zbog svog otežanog kretanja, potvrdio nam je glasnogovornik PU bjelovarko-bilogorske policije, Dražen Medved.

Vezani članci Predsjednik Milanović položio vijenac na Barutani, te sudjelovao na svečanoj sjednici Grada Bjelovara - 6 Milanović se sjetio kad je točno bio u Klubu, komentirao i performans Orešković i Puljak: "Sabor će se zaželjeti Pernara" Slika nije dostupna VIDEO Evo kako se pravilno pruža reanimacija!

Dodao je kako je I.J. odbijao ići liječniku te da su živjeli samotnjački život, zbog čega su teško dolazili do hrane, ali i podizanja mirovine. Mrtvozornik je utvrdio kako je uzrok smrti zastoj srca i neishranjenost, te da nema tragova nasilne smrti. Policija je o događaju obavijestila Centar za socijalnu skrb, koji će preuzeti skrb o teško pokretnoj supruzi.