Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zdravstveno stanje teško ozlijeđenog 16-godišnjeg mladića, koji je jučer prebačen u Kliniku za dječje bolesti pošto ga je policija u nesvijesti pronašla na parkiralištu trgovačkog centra, i dalje je teško, priključen je na respirator i u životnoj je opasnosti, doznaje se jutros od dr. Miroslava Gjurašina, specijaliste neurokiruga iz Klaićeve.


Mladić je primljen u bolnicu jučer oko 4 sata ujutro gdje mu je utvrđen prijelom lubanje na području sljepoočnice s epiduralnim hematomom, koji je uklonjen operativnim zahvatom. Njegovo stanje je i dalje neizvjesno zbog oštećenja mozga, do kojeg je došlo zbog otekline i krvarenja.
'Pacijent se nalazi na intenzivnoj skrbi i zasad je teško davati bilo kakve prognoze', izjavio je za dr. Gjurašin. Ponovio je kako je mladić u bolnicu primljen u alkoholiziranom stanju, no je li tako teške ozljede zadobio zbog pada ili ga je netko udario, morat će utvrditi policija.

Vezani članci Građani se opraštaju od djevojčice koju je pretukla majka Organi djevojčice spasit će tri života u Njemačkoj i Mađarskoj Ivan Čorkalo Oba roditelja preminule djevojčice potpisala su suglasnost za doniranje organa. Iako su zlostavljali dijete, roditeljska skrb nije im oduzeta