Obavijesti Video Pretražite Navigacija
16-godišnjaka policija pronašla u nesvijesti

Mladić pronađen na parkiralištu još uvijek u životnoj opasnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravstveno stanje teško ozlijeđenog 16-godišnjeg mladića, koji je jučer prebačen u Kliniku za dječje bolesti pošto ga je policija u nesvijesti pronašla na parkiralištu trgovačkog centra, i dalje je teško, priključen je na respirator i u životnoj je opasnosti, doznaje se jutros od dr. Miroslava Gjurašina, specijaliste neurokiruga iz Klaićeve.

Mladić je primljen u bolnicu jučer oko 4 sata ujutro gdje mu je utvrđen prijelom lubanje na području sljepoočnice s epiduralnim hematomom, koji je uklonjen operativnim zahvatom. Njegovo stanje je i dalje neizvjesno zbog oštećenja mozga, do kojeg je došlo zbog otekline i krvarenja.
'Pacijent se nalazi na intenzivnoj skrbi i zasad je teško davati bilo kakve prognoze', izjavio je za dr. Gjurašin. Ponovio je kako je mladić u bolnicu primljen u alkoholiziranom stanju, no je li tako teške ozljede zadobio zbog pada ili ga je netko udario, morat će utvrditi policija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna najmlađi i najranjiviji Ravnatelj Klaićeve o porastu broja malih pacijenata: ''Tjeskoba, nemir, zatvorenost, promjena ponašanja... Korona je ostavila traga na djecu'' Slika nije dostupna Izolirani od drugih Više od 100 hospitalizirane djece u Klaićevoj na COVID odjelu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene