Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Određen mu istražni zatvor

Objavljeni detalji pokušaja ubojstva u Novom Zagrebu: Mladić (23) nožem napao duplo stariju ženu s kojom je bio u ljubavnoj vezi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici ispitalo je 23-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje da je pokušao ubiti 46-godišnju ženu.

Naime, osnovano se sumnja da je osumnjičeni 23-godišnjak 27. lipnja 2021. oko 1:30 u Novom Zagrebu, s namjerom da usmrti 46-godišnjakinju s kojom je u ljubavnoj vezi, nožem joj zadao višestruke teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija objavila detalje Upao čovjeku na posao i ozlijedio ga Očevid u Šibeniku nakon pucnjave Upucao ga Pucnjava u Šibeniku: Mladić pokušao ubiti muškarca, policija otkrila pozadinu sukoba

Velikogoričko ŽDO je, nakon prvog ispitivanja osumnjičenika, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Sudac istrage je prihvatio navedeni prijedlog te je osumnjičeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

ŽDO u Velikoj Gorici je 28. lipnja 2021. donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju iz članka 110. u vezi članka 34. Kaznenog zakona.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene