Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mladić (26) policiji priznao ubojstvo?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je procurila informacija da je u srijedu navečer mladić iz Rošca policiji u Sinju priznao da je sudjelovao u ubojstvu 21-godišnje studentice Kristine Šušnjare iz Trilja.

Mladić u dvadesetim godinama u policiju je došao u pratnji svog susjeda i dobrog prijatelja koji je posljednja dva dana primijetio njegovo čudno ponašanje, a kada je čuo uzrok tome, nagovorio ga je da se preda policiji, što je mladić, navodno, naposljetku i učinio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Saznajte jeli pristala Prošnja na Jelačićevom trgu: Pronađena PRAVA Kristina! Slika nije dostupna Traži se nevjesta Bračna ponuda na Jelačićevom trgu: Kristina, reci da!

Tu je vijest u srijedu navečer objavilo još nekoliko web portala, internetskih izdanja dnevnih novina i tv-kuća.

Osumnjičeni mladić je zajedno sa svoja tri prijatelja, od kojih su neki navodno policiji poznati od prije, često znao izlaziti u Trilj.

>> Shrvani Ivica Šušnjara: Vidite ove okice, kao lutka

Sva četvorica mladića u srijedu su bila u policiji gdje nad njima traje krim obrada. Tijekom kasnog popodneva bili su na poligrafu, a mladić je policiji čak navodno rekonstruirao i sam događaj ubojstva.

Još se ne zna kojim je predmetom ubijena djevojka zbog čega na širem području Smajića još traje opsežna policijska pretraga terena.

U splitskoj policiji nisu željeli ništa komentirati, niti davati bilo
kakve izjave sve dok traje istraga.

Istražni sudac Županijskog suda u Splitu, Stanko Grbavac, navodno je izjavio kako je analizom na Odjelu patologije splitske bolnice na Firulama utvrđeno da Kristina Šušnjara prije nasilne smrti nije bila silovana.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene