Obavijesti Video Pretražite Navigacija
srećom nema ozlijeđenih

VIDEO Mladić (19) izgubio nadzor nad vozilom i zabio se u parkirane aute: "Stalno ovdje divljaju. Turiraju, okreću se pod ručnom..."

Policija: Ilustracija - 2
Policija: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr
Društvenim mrežama proširila se snimka nesreće u zagrebačkom kvartu Lanište u petak navečer. Na snimci se vidi kako automobil velikom brzinom ulijeće u raskrižje, mijenja smijer i zabija se u parkirane automobile. Zagrebačku policiju pitali smo o čemu se radi.

"Riječ je o nesreći s materijalnom štetom. Dojavu smo dobili oko 21:30", kazali su nam u zagrebačkoj policiji te dodali kako je 19-godišnjak vozio auto zagrebačkih registracija Karlovačkom cestom u smjeru juga kad je kod raskrižja Jarušćica izgubio nadzor nad vozilom i naletio na parkirani automobil. Od siline udarca taj se auto odbio pa zabio u susjedi parkirani auto.

Pročitajte i ovo Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba

Više detalja o nesreći nisu otkrivali.

Kako su nam kazali čitatelji u tom kvartu se kod jednog trgovačkog centra već dulje okupljaju mladići i divljaju autima. "Turiraju, okreću se pod ručnom i slično. Ljudi koji žive u neposrednoj blizini su uznemireni. Policija je dolazila više puta", kazali su nam čitatelji DNEVNIK.hr.

Pitanje o ovome, uputili smo i PU zagrebačkoj, a odgovor ćemo objaviti po prispijeću. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene