Obavijesti Video Pretražite Navigacija
teški prizori

FOTO/VIDEO Nakon strave i opsadnog stanja u Sisku: Ovako izgleda mjesto zločina

Aktualno Galerija Josipa Krajinović, reporterka Nove TV Josipa Krajinović, reporterka Nove TV Foto: DNEVNIK.hr Noć strave u Sisku - 1 Noć strave u Sisku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Noć strave u Sisku - 2 Noć strave u Sisku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Noć strave u Sisku - 3 Noć strave u Sisku - 3 Foto: DNEVNIK.hr +1 Noć strave u Sisku - 4 Galerija 1/6 >>
S najnovijim informacijama nezapamćene tragedije u Sisku javila se reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović.

Završio je očevid na mjestu nezapamćenog zločina u ulici Capraške Poljane u Sisku. Reporterka Dnevnika Nove TV Josipa Krajinović javila se s najnovijim informacijama s mjesta strašnog zločina, ispred izgorjele kuće 58-godišnjaka koji je dan ranije krenuo u krvavi pohod.

"Za sobom je ostavio palež, ubijenu osobu, ozlijeđene ljude, svoje susjede. Nekoliko metara dalje, prva kuća kraj njegovog dvorišta je kuća od susjeda koja je također posve izgorjela. 

Teško je ostati ravnodušan na ovakve prizore. Teško je zamisliti užas koji se sinoć ovdje događao. 

Pročitajte i ovo Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova slučaj ribarnica Ministar Božinović opleo po Puljku i opoziciji: "Kada ih se uhvati s rukama u pekmezu, pokušavaju manipulirati javnošću"

Preko puta izgorjele kuće susjeda su ostaci zapaljenih automobila. Prva kuća dalje u nizu je od susjeda s kojima sam razgovarala. Duboko su potreseni. Kratko su mi objašnjavali što su sinoć proživljavali i koji užas je to bio. Oni ovo nazivaju terorističkim činom, kažu da je riječ o monstrumu i da je riječ o rastrojenoj osobi koja je ničim izazvana krenula u taj stravični pohod.

Da nije bilo nikakvih naznaka da će to učiniti i da mu se ničim nisu zamjerili, ali kažu, cilj mu je bio ubiti i njih. Oni su se zaštitili tako što su se zatvorili i zaključali. Kažu da je pokušavao ući, ali mu nije uspjelo.

Pročitajte i ovo Ilustracija "GENIJALCI" FOTO Ovo nije bilo lako postići! Jahta od 11 metara cijelom se dužinom nasukala na obalu Krka

Ostaju teške posljedice, uz ubijenu ženu, a riječ je o prvoj susjedi 58.godišnjaka, teško je ozlijedio dva muškarca. Razgovarala sam s bolnicom i kažu da su i dalje životno ugroženi, ali da se trude da njihovo stanje održe stabilnim", izvjestila je reporterka.

Uhićeni je sada u rukama policije. Slijedi ispitivanje u tužiteljstvu nakon dovršetka kriminalističkog istraživanja i predaje pritvorskom nadzorniku.

Prijeti mu dugogodišnja zatvorska kazna, ali problem je i njegova eventualna neubrojivost, naglasila je reporterka Dnevnika Nove TV.

"On je sve ovo počinio ilegalnim oružjem. Policija je spomenula da su ga evidentirali, ali prije 20 godina kada mu je oduzeto ilegalno oružje. Kažu da dalje nisu imali razloga provjeravati imali i dalje ilegalno oružje", dodala je za kraj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene