Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mirno okončana drama u Karlovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnik Prve gardijske brigade Hrvoje Veršić (35), koji se jutros polio benzinom i prijetio da će se zapaliti, oko 11,30 sati se predao i s pomoćnikom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Dragutinom Kesericom izašao iz zgrade karlovačkog Centra za socijalnu skrb.

Time je okončana krizna situacija ispred Centra za socijalnu skrb, gdje je 35-godišnji vojnik prijetio samoubojstvom. 

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva Slika nije dostupna Vojnik se polio benzinom i prijeti samoubojstvom

Pomoćnik ministra zdravstva Dragutin Keserica rekao je da će Ministarstvo zdravstva i nadležni Centar za socijalnu skrb pomoći u rješavanju zahtjeva Hrvoja Veršića. 

O kojim je točno zahtjevima riječ Keserica nije htio govoriti jer se, kako je rekao, radi o problemima s bivšom suprugom vezano uz njihovu djecu. 

Veršić se novinarima nije mogao obratiti jer ga je Vojna policija u pratnji neimenovane vojne psihologinje izvela kroz stražnji izlaz Centra i odvela, kako je rečeno novinarima, u njegovu vojarnu. 

Prema dojavi Centra za socijalnu skrb karlovačkoj policiji, 35-godišnji gardist se jutros oko 9,30 sati polio benzinom te prijetio zapaljenjem ako mu Ministarstvo obrane ne pomogne da se promjene odluke Centra za socijalnu skrb s kojima je nezadovoljan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene