Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj ubojstva Doriana Grubišića

Mjesec dana istražnog zatvora osumnjičenom za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv 40-godišnjeg R.M. iz Rijeke, osumnjičenog za ubojstvo 32-godišnjeg Riječanina Doriana Grubišića, određen je istražni zatvor od mjesec dana zbog opasnosti od bijega i utjecaja na svjedoke, a može ga zamijeniti jamstvom od 3,5 milijuna kuna, izvijestili su danas iz Županijskog suda u Rijeci.

Istražni zatvor predložilo je Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci zbog osnovane sumnje da je R.M. počinio kazneno djelo ubojstva, a prijedlog je prihvatio dežurni sudac istrage Vlado Bosner.

Osumnjičeni je uhićen prije dva dana, a danas je doveden na ispitivanje u županijsko državno odvjetništvo, a potom i pred suca istrage na županijski sud.

Truplo Doriana Grubišića s vidljivim ozljedama pronađeno je 22. prosinca uvečer u šumskom predjelu kod mjesta Strilčića na cesti prema Valbiski na otoku Krku, a u medijima se to ubojstvo povezuje s obračunom unutar narkomiljea.

U stanu osumnjičenog tijekom istrage pronađeni su kilogram i 167 grama marihuane i drugi predmeti povezani s preprodajom droge - PVC vrećice, precizna digitalna vaga i razne tablete. (T.Š./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene