Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Mercedes izletio na nogostup i pokosio dva pješaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas iza ponoći poginula je jedna osoba, dok j druga teže ozlijeđena a oboje su pješaci.

Policija je šturo objavila da je neimenovani vozač automobila marke Mercedes izgubio kontrolu nad vozilom i izletio na nogostup, pri čemu su stradala dva navedena pješaka. Vjerojatni uzrok izlijetanja Mercedesa je neprilagođena brzina.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Mataija - 4 Edukacija ili represija? Produženi blagdanski vikend zavio je mnoge u crno: Kako promijeniti zastrašujuće brojke i je li sve na policiji? Slika nije dostupna Autocesta Rijeka - Zagreb Teška prometna nesreća na A6: Poginula žena, vozači i dijete ozlijeđeni

Vozeći mercedes Strossmayerovim trgom u Jastrebarskom, 60-godišnji vozač je u jednom trenutku zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom koje je prešlo na nogostup na Šetalište braće Kazić. Vozilo je prvo udarilo stup javne rasvjete, potom stup semafora te se nastavilo nekontrolirano kretati pa je prednjim dijelom naletjelo na dvoje pješaka - 18-godišnju djevojku i 16-godišnjeg mladića, koji su stajali na nogostupu.

Od zadobivenih ozljeda 18-godišnja djevojka preminula je u Domu zdravlja Jastrebarsko, a 16-godišnjem mladiću liječnička je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Zagrebu gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Vozaču mercedesa liječnička je pomoć pružena u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen. Od 60-godišnjeg vozača su uzeti na analizu uzorci krvi i urina kako bi se utvrdilo je li bio pod utjecajem alkohola.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene