Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako hrvatska policija nema nikakvih saznanja o događaju, talijanski mediji bruje o djevojci koju je navodno silovao policajac na graničnom prijelazu Stara Gradiška.


17-godišnjakinja iz Padove se prije nekoliko dana s dečkom vraćala s ljetovanja provedenog u BIH. Na putu prema Italiji oko 3 ujutro su se zaustavili na graničnom prijelazu Stara Gradiška. Policajac je kod njih pronašao alkohol i naredio im je da pođu s njim u službene prostorije. Djevojka je sa službenikom provela nasamo oko 15 minuta što je on iskoristio za napad, piše Večernji list.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Getty images) Strava na Kosovu: Maloljetnicu šest muškaraca silovalo dvije godine, među njima profesor, policajac, odvjetnik, ginekolog... Nasilje/ilustracija (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Odležao zbog silovanja djevojčice, a njezina majka tvrdi da sada uznemiruje obitelj: "Svi s knedlom u grlu izlazimo iz stana"

Djevojka dečku nije ništa govorila već je nakon dva dana sve priznala majci te s njom otišla u policijsku postaju u Padovi. Izvorni tekst pročitajte ovdje.