Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maloljetnici iz stana ukrali 29 tisuća eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija razotkrila je trojicu mladića, od kojih su dvojica maloljetni, koje sumnjiči da su sredinom svibnja iz stana u zagrebačkoj četvrti Lanište ukrali 29 tisuća eura.

Provalnici su ukrali novac nakon što su se popeli do stana
46-godišnjeg vlasnika u visokom prizemlju zgrade i provalili balkonska vrata, pojasnila je način provale glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba. 

Pročitajte i ovo Novi napad na djelatnike ZET-a Sindikat prijeti zaustavljanjem prometa Napadnuta vozačica ZET-a u šoku za Dnevnik Nove TV: ''Po rukama, nogama i glavi, lupali su me gdje su stigli'' Uhićen još jedan napadač na maloljetnike Novo uhićenje VIDEO U Vukovaru uhićen još jedan napadač na maloljetnike: Policija objavila detalje

Pred istražnog suca  Županijskog suda u Zagrebu privedeni su 21-godišnjak i 17-godišnjak, dok je za trećim, 16-godišnjim počiniteljem, raspisana tjeralica.

Pretragom kuće 16-godišnjaka i BMW-a u vlasništvu 21-godišnjaka, policija je pronašla pištolj marke Beretta 92 FS, streljivo i lisice, a utvrđeno je da je skupina, zajedno s još dvojicom mladića koji su u bijegu, odgovorna i za provalu u kuću u Sesvetama, iz koje su 1. lipnja ukrali zlatninu i pištolj.

Kriminalističkom obradom policija je kod osumnjičenih pronašla i druge predmete za koje sumnja da potječu od počinjenja drugih kaznenih djela.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene