Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Makedonac ukrao maloljetnici torbicu pa pripit sjeo za volan bez važeće vozačke i prometne dozvole

Policija (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/VLM/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/VLM/PIXSELL)
Dovršena je istraga za krađe i prometne prekršaje u Istri, javlja policija.

Buzetska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Krađe na plažama Potreban oprez Na plažama uz kupače i - lopovi: Policija upozorava sve ljubitelje sunca i mora kako zaštititi svoje stvari

Policija muškarca sumnjiči da je u nedjelju oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Buzetu ukrao torbicu s mobitelom, novcem i bankovnim karticama maloljetnoj hrvatskoj državljanki te se udaljio.

Brzom intervencijom policije muškarac je zaustavljen kod odvojka za Veli Mlun, na državnoj cesti Buzet – Ponte Porton. Kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom Alfa, slovenskih registarskih oznaka, i to nakon što mu je istekla valjanost vozačke i prometne dozvole.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,06 promila te je odveden u posebne prostorije policijske postaje na triježnjenje.

Ukradeni predmeti pronađeni su i bit će vraćeni vlasnici. Protiv 30-godišnjaka su podneseni kaznena prijava zbog krađe i optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene