Policija (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/VLM/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Hrvoje Jelavic/VLM/PIXSELL)

Dovršena je istraga za krađe i prometne prekršaje u Istri, javlja policija.


Buzetska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim državljaninom Sjeverne Makedonije.

Vezani članci PNUSKOK i PU istarska dovršili kriminalističko istraživanje (Foto: PU istarska) - 2 Velika akcija PNUSKOK-a i policije: Uhićeno šestero ljudi s ogromnim količinama droge i još većim iznosom novca Obiteljsko nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) Muškarac u Pazinu supruzi kontrolirao kretanje i mobitel, vrijeđao ju i prijetio joj na poslu

Policija muškarca sumnjiči da je u nedjelju oko 2 sata u ugostiteljskom objektu u Buzetu ukrao torbicu s mobitelom, novcem i bankovnim karticama maloljetnoj hrvatskoj državljanki te se udaljio.

Brzom intervencijom policije muškarac je zaustavljen kod odvojka za Veli Mlun, na državnoj cesti Buzet – Ponte Porton. Kontrolom je utvrđeno da vozač upravlja automobilom Alfa, slovenskih registarskih oznaka, i to nakon što mu je istekla valjanost vozačke i prometne dozvole.

Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,06 promila te je odveden u posebne prostorije policijske postaje na triježnjenje.

Ukradeni predmeti pronađeni su i bit će vraćeni vlasnici. Protiv 30-godišnjaka su podneseni kaznena prijava zbog krađe i optužni prijedlog zbog prometnih prekršaja.

Na Bleiburgu zabranjena zastava HOS-a: "Pridržavajte se pravila, policija će rigorozno intervenirati"