Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Policajci s Krka osnovano su nakon kriminalističke obrade osumnjičili 57-godišnjega njemačkog državljanina da je počinio kažnjivo djelo bludnih radnji nad dječakom, izvijestila je danas primorsko-goranska Policijska uprava.


Policija sumnjiči Nijemca da je to djelo počinio 4. rujna navečer na području grada Krka. Dječaka, također njemačkog državljanina, dirao je po intimnim dijelovima tijela te od njega tražio da ga spolno zadovolji, navodi primorsko-goranska Policijska uprava.

Vezani članci Žena s Krka Potvrđeno tko je ozlijeđena žena pronađena na Krku koja se ničega ne sjeća! Policija nastavlja istragu Žena pronađena na Krku Čehinja tvrdi da je prepoznala misterioznu ženu s Krka: "Znam tko je ona. Isključila je mobitel i izvadila karticu, putovala je samo s ruksakom..."

U dogovoru s mjerodavnim Državnim odvjetništvom kazneno je prijavljen redovitim putem i neće biti zadržan u pritvoru. Prekšajni sud u Krku odredio mu je novčanu kaznu te mu je izrekao mjeru protjerivanja iz Hrvatske. Taj 57-godišnji Nijemac priveden je pošto ga je u autokampu Ježevac napala i istukla skupina dječaka iz Njemačke, s kojima je bio na Krku kao odgojitelj. Dječaci su ga napali kad su doznali da je bludničio nad jednim od njih, a tučnjavu je prekinula policijska ophodnja. (Hina)