Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neonacistički skup

Križevci: Uhićeno dvadesetak neonacista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je danas poslijepodne uhitila dvadesetak neonacista koji su se zaputili na neonacistički koncert koji se trebao održati u Bukovju, desetak kilometara od Križevaca.

Prethodno su medije upozorili zagrebački mladi antifašisti da se u Križevcima priprema koncert na kojem će se propagirati nacistička ideologija. Ispostavilo se kako je uistinu ekstremna desničarska udruga Hrvatski nacionalisti u Bukovju unajmila društveni dom na kojem je trebala nastupiti skupina Blue Max, koja je zabranjena u vlastitoj domovini Njemačkoj.

Pročitajte i ovo Tragedija u Kostanjevcu Riječkom - 2 tuga u Kostanjevcu Riječkom Mladiću osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen pritvor: Objavljeno što mu se stavlja na teret U Kostanjevcu Riječkom preminuo 16-godišnjak - 2 UŽAS NA PROSLAVI Vlasnik kafića o tragediji: "Svaki dan su dolazili na sok, igrali su biljar, jednostavno su bili nerazdvojni"

Među uhićenima su i članovi benda Blue Max i ljudi koji su im pomagali u pripremi koncerta. Do samog početka koncerta lokacija se držala u tajnosti zbog policije. Za nju bi doznali tek oni koji bi u 18 sati došli na Glavni kolodvor u Zagrebu. Društveni dom u Bukovju je ispražnjen i zatvoren, a nad uhićenima se provodi kriminalistička obrada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene